(+34)675348726
hola@obliques.cat

Què hem fet

TRANSICIONS ORGANITZATIVES FEMINISTES

Institut Hegoa – Universitat del País Basc (2021-22): Diagnòstic participatiu de gènere. Realitzat amb Natàlia Navarro (Alternatives).

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (2020-22): Acompanyament del procés “Cap a un model més feminista i sostenible” de transformació del model organitzatiu i la cultura de treball. Descobreix el procés en 2 minuts! 

Escoltes Catalans (2020-22): Acompanyament del procés de transformació feminista de l’organigrama i del model de governança i participació. Descobreix el procés en 2 minuts!

CRAJ Barcelona i Consell de Joventut de Barcelona (2020-22, 2 edicions): Acompanyament d’entitats juvenils en clau feminista: Deba-t i Casal Popular Lina d’Òdena.

FORMACIONS I MATERIALS PEDAGÒGICS

Institut Català de les Dones (2022): Disseny de projectes amb EGiBDH

Enginyeria Sense Fronteres (2022): Elaboració dels continguts del curs “Gènere i cooperació internacional: impulsant transformacions feministes de les organitzacions, els projectes i les campanyes d’incidència”.

La Ciutat Invisible (2022): Formació i acompanyament per incorporar pràctiques feministes en el model organitzatiu d’una iniciativa d’autoocupació impulsada per dones racialitzades.

Metges del Món (2022): Taller-debat sobre feminismes, sororitat i activisme feminista.

CRAJ – Centre de Recursos per les Associacions Juvenils de Barcelona (2021): Formació “Com impulsem projectes transformadors des de l’EGiBDH”.

Lafede.cat (2020-22, 3 edicions): Formació “La Justícia Global, un repte per a les entitats socials”

Escoltes Catalans (2020): Elaboració de la guia educativa “Amb Dret a Transformar” per promoure l’aplicació de l’EGiBDH en els projectes educatius i a l’entitat

Novact (2020): Formació en EGiBDH per a coordinadores de l’àrea de projectes.

Universitat Pompeu Fabra (2017-21, 5 edicions): Formació “Activisme feminista: EGiBDH i comunicació transformadora”.

ASSESSORAMENTS ESTRATÈGICS

Lafede.cat (2021-22): Disseny del cicle “Renovació de les estratègies d’incidència política” i elaboració del document “Incitem relacions i polítiques públiques per a la Justícia Global. Bases per un nou pla d’acció”. Realitzat amb Míriam Acebillo (Nadir Perspectiva SCCL).

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (2021): Revisió del Pla de treball aplicant l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH).

Lafede.cat (2020): Acompanyament del procés d’elaboració del Pla estratègic 2020-24.

Fundació Escolta Josep Carol (2020): Acompanyament per incorporar la perspectiva feminista en els projectes pedagògics de l’entitat.

-PROJECTE ESTRELLA-

Guia educativa “Amb dret a transformar”

Aquesta guia, impulsada per Escoltes Catalans, detalla pas a pas com incorporar l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH) als projectes educatius i de lleure. Però, serveix per a qualsevol projecte social! Nosaltres n’estem enamorades, li feu una ullada?

Vull veure la guia!