-ASSESSORAMENT-FEMINISMES 
DRETS HUMANS 
JUSTÍCIA GLOBAL

–Nosaltres–

Som tres amigues i companyes de feina capficades en la necessitat de planificar projectes socials estratègicament i impulsar més campanyes d’incidència a casa nostra i en fer-ho tot des d’una perspectiva feminista i creativa

Júlia Granell Barberà

Co-creadora

Crec en el potencial i la necessitat de crear realitats més feministes. He treballat en organitzacions de justícia global com el Servei Civil Internacional, Novact – Institut Internacional per l’Acció Noviolenta (coordinant el Centre de Recursos en Drets Humans de Barcelona) o Lafede.cat. En l’àmbit de l’ESS, vaig ser una de les creadores de Matriu, he format part de la XES durant els incis del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores i de l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp. Aquestes experiències i també l’activisme m’han permès desenvolupar eines per acompanyar a les organitzacions a transformar-se des de les arrels. 

Elisabet Puigdollers Mas

Co-creadora

Estic convençuda del poder de la gent per generar canvis i per això m’agrada pensar campanyes amb impacte social, creatives i divertides. Ajudo les organitzacions a treballar estratègicament, a reenfocar els seus projectes i a definir plans d’acció que les il·lusionin, siguin assumibles i tinguin impacte. He après tot el que sé als moviments socials on he col·laborat, treballant al Servei Civil Internacional, al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i a Ben&Jerry’s així com anant al teatre, a exposicions i escoltant a tota la gent de la meva vida. Sóc una enamorada del flamenc i del meu poble, Cardedeu

Marta Pérez Fargas

Col·laboradora

De petita deia que tenia la llengua cansada de tant parlar. Des d’aleshores que comunico. Amb els anys he après a incorporar-hi la perspectiva feminista, de drets humans i de transformació social. Aprenentatges que dec als moviments socials de base, formant part de projectes comunitaris al barri de Poble Sec, a les organitzacions socials en defensa dels drets humans, com a responsable de comunicació al Servei Civil Internacional, i ara a l’Observatori del Deute en la Globalització. Col·laboro a Obliqües des de l’experiència pràctica, aportant més preguntes que respostes.

-Què sabem fer millor-

Posar ordre en el desordre

Tenim el síndrome de la Mary Poppins, ens agrada arribar a un lloc, conèixe’l, entendre què cal millorar per assolir els objectius, donar eines per fer-ho, assegurar-nos que funcionen i tornar a començar a un altre lloc.

Enfocar estratègicament

Som fans del «menys és més», per això ajudem a definir projectes en clau estratègica, prioritzant els de gran impacte transformador i deixant els bolets per a la muntanya. Ens enfoquem a solucions pràctiques i sostenibles.

Acompanyar processos

Ens agrada compartir un cafè amb vosaltres i entendre les relacions que configuren la vostra organització. Creiem que el benestar i la cohesió de grup són imprescindibles per assolir canvis reals i projectes potents.

Passar-nos-ho bé

«Si no podem ballar, no és la nostra revolució». Nosaltres treballem incorporant l’art i la creativitat en els nostres projectes i ho fem amb alegria, molt d’humor i cuidant-nos sempre. Volem fer-ho amb vosaltres i que vosaltres també us sumeu a aquesta revolució.

-Amb qui hem treballat-

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya- Transició organitzativa feminista

Escoltes Catalans – Transició organitzativa feminista

Llegir-ne més

Lafede.cat- Consultoria del cicle “Renovem les estratègies d’incidència política”

Llegir-ne més

Escoltes Catalans – Guia per incorporar l’EGiBDH als projectes educatius

Llegir-ne més

Novact- Acompanyament per incorporar una perspectiva feminista i l’EGiBDH

CJB / CRAJ: Acompanyament en clau feminista per a entitats juvenils (2 edicions)

Llegir-ne més

Lafede.cat – Elaboració del Pla Estratègic 2020-24

Llegir-ne més

CRAJ – Formació: Com impulsem projectes transformadors des de l’EGiBDH?

Llegir-ne més

Lafede.cat – Formació: La Justícia Global, un repte per a les entitats socials (2 edicions)

Llegir-ne més

UPF – Formació: Activisme amb perspectiva feminista (5 edicions)

Llegir-ne més

Fundació Escolta Josep Carol- Acompanyament per incorporar una perspectiva feminista

Deba-t.org – Acompanyament per incorporar pràctiques més feministes

Llegir-ne més

Casal Popular Lina Òdena- Acompanyament per incorporar pràctiques més feministes

-El nostre granet de sorra-

«Si sou un col·lectiu amb pocs recursos però amb moltes ganes d’impulsar una campanya d’incidència, us oferim un assessorament gratuït de 2 hores»