-ASSESSORAMENT-
FEMINISMES 

DRETS HUMANS 
JUSTÍCIA GLOBAL

A Obliqües treballem per un món amb major justícia global. Per fer-ho, acompanyem organitzacions i defensores de drets humans en la incorporació d’agendes i pràctiques feministes i en la millora de les seves estratègies d’incidència política i social per la defensa dels drets humans.

-Transicions organitzatives feministes-

Institut Hegoa – Universitat del País Basc (2021-22): Diagnòstic participatiu de gènere. Realitzat conjuntament amb Natàlia Navarro (Alternatives)

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (2020-22): Acompanyament del procés de transició organitzativa feminista “Cap a un model més feminista i sostenible” i transformació del model organitzatiu per fomentar el treball en equips (feministes)

Escoltes Catalans (2020-22): Acompanyament del procés de transició organitzativa feminista i transformació de l’organigrama i del model de governança i participació

CRAJ Barcelona i Consell de Joventut de Barcelona (2020-22, 2 edicions): Acompanyament en clau feminista d’entitats juvenils. Entitats acompanyades: Deba-t i Casal Popular Lina d’Òdena

Fundació Escolta Josep Carol (2020): Acompanyament per incorporar la perspectiva feminista en els projectes pedagògics, el funcionament i l’organització

-Projectes de Justícia Global-

Enginyeria Sense Fronteres (2022): Elaboració dels continguts d’una formació online per incorporar l’enfocament feminista en projectes i en l’entitat (EGiBDH, comunicació transformadora, economia feminista i transicions organitzatives feministes)

Lafede.cat (2021-22):
Disseny del cicle “Renovació de les estratègies d’incidència d’incidència política” i elaboració del document “Incitem relacions i polítiques públiques per a la Justícia Global. Bases per un nou pla d’acció”. Realitzat conjuntament amb Míriam Acebillo (Nadir Perspectiva SCCL)

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (2021): Acompanyament en la revisió del Pla de Treball des de l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH)

Lafede.cat (2020): Acompanyament del procés d’elaboració del “Pla estratègic 2020-24”

Escoltes Catalans (2020): Elaboració de la guia educativa “Amb Dret a Transformar” per promoure l’aplicació de l’EGiBDH en els projectes educatius i procés de formació per a la seva correcta aplicació

-Formacions de Justícia Global i Feminismes-

Metges del Món (2022): Formació en enfocament feminista i estratègies d’activisme feminista

CRAJ – Centre de Recursos per les Associacions Juvenils de Barcelona (2021): Formació “Com impulsem projectes transformadors des de l’EGiBDH”

Lafede.cat (2020-22, 3 edicions): Formació “La Justícia Global, un repte per a les entitats socials”

Novact – Institut Internacional per a l’Acció Noviolenta (2020): Formació en EGiBDH per a coordinadores de l’àrea de projectes

Universitat Pompeu Fabra (2017-21, 5 edicions): Formació en Activisme feminista: l’EGiBDH i la comunicació transformadora feminista

-Projecte estrella-

Guia educativa “Amb dret a transformar”

Aquesta és una guia que vam dissenyar per a Escoltes Catalans sobre com incorporar l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH) en projectes educatius i amb clau de Justícia Global. Nosaltres n’estem enamorades, li feu una ullada?

Descarrega-la

-Expliqueu-nos el vostre cas-

Sabem que les necessitats de cada organització són molt diferents. Per això, simplement cal que ens expliqueu què necessiteu i com us podem ajudar.