Transicions organitzatives feministes

ORGANITZACIONS MÉS FEMINISTES

«Acompanyem la vostra organització a impulsar processos de transició organitzativa feminista per incorporar agendes i pràctiques feministes»

La nostra proposta és revisar de dalt a baix l’organització per impulsar una estructura més equitativa, diversa i democràtica. Creiem en les transicions organitzatives feministes com a motor per capgirar-ho tot i promoure una incidència i transformació social feminista

Què us proposem?

Esdevenir una organització més feminista és un procés que va més enllà de posicionar-se a favor dels feminismes i requereix una aposta política clara i un treball constant i compromès. No existeixen receptes màgiques però us podem acompanyar en aquesta transformació. 

DIAGNOSI DE GÈNERE 

Les desigualtats de gènere, les lògiques opressives i les violències masclistes es reprodueixen a tot arreu, també a les organitzacions socials. Assumir-ho és el primer pas per transformar-ho. Us oferim impulsar una diagnosi per identificar com les dinàmiques patriarcals estan presents a l’organització i definir quins passos s’han de seguir per impulsar un canvi organitzacional feminista.

TRANSICIÓ ORGANITZATIVA FEMINISTA

Mitjançant sessions de formació, de consultoria, de debat i de revisió d’estratègies us acompanyarem a distribuir les relacions de poder de manera equitativa, transformar els models de treball, apostar per models de participació més horitzontals i aprendre a teixir aliances feministes. Tot amb un objectiu d’impulsar agendes i campanyes d’incidència feminista. 

-Expliqueu-nos el vostre cas-

 Sabem que les necessitats de cada organització són molt diferents i per això simplement cal que ens expliqueu què necessiteu i com us podem ajudar

hola@obliques.cat