Què us oferim?

Volem un món amb major justícia global. Per això, acompanyem organitzacions i defensores de drets humans en la millora de les seves campanyes i projectes. També impulsem processos de transició organitzativa feminista. Ho fem promovent l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans i les noves narratives comunicatives. Oferim serveis de consultoria i formació que aportin solucions pràctiques i creatives

TRANSICIONS ORGANITZATIVES FEMINISTES 

Acompanyem processos de transició cap a estructures més equitatives, diverses i democràtiques que modifiquin les relacions de poder i els models de treball i organització dins de les organitzacions. Ho fem amb l’objectiu que les entitats assumeixen la transformació en clau feminista, incorporin l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans i augmentin la seva capacitat d’incidència. 

MÉS INFO
INCIDÈNCIA POLÍTICA I SOCIAL

Acompanyem la vostra organització detingudament en el disseny o reformulació dels vostres projectes i les vostres campanyes d’incidència política i social des de l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans.

MÉS INFO
COMUNICACIÓ TRANSFORMADORA 

A partir d’escoltar-vos per entendre què voleu assolir, us acompanyen o bé en el disseny d’una campanya de comunicació concreta o de la vostra estratègia comunicativa general. Ho fem a partir de sessions sobre estratègia comunicativa, d’identificació d’audiències i l’ús de narratives alternatives.

MÉS INFO
EL CALAIX DE SASTRE

Sabem que les organitzacions teniu necessitats concretes i diverses, per això us donem l’opció de fer-nos arribar la vostra necessitat i mirem si hi podem donar resposta. Per exemple, podem ajudar-vos a dissenyar el vostre Pla Estratègic, a revisar-lo, a incorporar-hi agendes feministes i de drets humans, a reorganitzar les tasques i rols de l’equip tècnic, a incorporar la perspectiva feminista als vostres projectes… Contacteu-nos i veiem si us podem ajudar o si us podem posar en contacte amb algú que hi estigui especialitzat!

Amb qui hem treballat

-El nostre granet de sorra- 

Si sou un col·lectiu amb pocs recursos, us oferim una sessió d’assessorament gratuïta sobre incidència i comunicació activista de 2h on revisarem una de les vostres campanyes per donar-li major impuls. Us hi apunteu?

Hem donat un cop de mà