Consultoria

Acompanyem processos de canvi estratègic i organitzacional amb l’objectiu que les organitzacions i cooperatives incloguin agendes feministes, de defensa de drets humans i incorporin la incidència política i social com a eina indispensable de transformació.
Si teniu clar que voleu iniciar el canvi, us oferim uns quants itineraris, diferents i complementaris entre ells.

DIAGNOSI DE GÈNERE PER COMENÇAR

Mitjançant dinàmiques participatives i eines d’investigació analitzem el grau de transversalització de la perspectiva de gènere i interseccional a la vostra organització, analitzant relacions de poder, violències, gestió de les cures, la corresponsabilitat i el model de participació i governança per tal d’identificar resistències i punts de millora.

MÉS INFO
TRANSICIÓ ORGANITZATIVA FEMINISTA 

A partir d’una diagnosi, us acompanyem en aquells processos necessaris per esdevenir una organització una mica més feminista. Ja sigui a partir del disseny d’un protocol propi contra les violències masclistes adaptat a la vostra organització, a la creació i desplegament d’un Pla d’Igualtat, un procés formatiu intern o un acompanyament per incorporar el feminisme a la vostra cultura organitzativa, entre d’altres. 

MÉS INFO
UN TASTET D’INCIDÈNCIA

Us acompanyem en el disseny i millora de les vostres campanyes per tal d’incorporar un pla d’incidència política i social.

MÉS INFO
INCIDÈNCIA A FONS

Acompanyem la vostra organització detingudament en el disseny o reformulació de les vostres campanyes d’incidència política i social.

MÉS INFO
COMUNICACIÓ TRANSFORMADORA EXPRÉS

Esteu cansades de comunicar només per a les convençudes? Us donem unes quantes pautes claus adaptades a la vostra campanya per repensar-la i augmentar el seu impacte.

MÉS INFO
COMUNICACIÓ TRANSFORMADORA A FOC LENT

A partir d’escoltar-vos per entendre què voleu assolir, us acompanyen en el disseny de la vostra campanya a partir de sessions sobre estratègia comunicativa, d’identificació d’audiències i altres eines per la construcció de noves narratives. 

MÉS INFO
PER QUI VA A PER TOTES: GÈNERE, DRETS HUMANS I INCIDÈNCIA POLÍTICA I SOCIAL 

Començarem amb una diagnosi que ens permetrà conèixer bé la vostra organització. Tot seguit, us acompanyem  perquè incorporeu l’enfocament de gènere i l’enfocament de drets humans de forma transversal. Treballarem a nivell intern, repensant la vostra estructura, cultura organitzativa i els vostres projectes perquè incorporin aquests enfocaments i s’orientin a la incidència política i social. Us atreviu al canvi?

MÉS INFO
EL CALAIX DE SASTRE

Sabem que les organitzacions teniu necessitats concretes i diverses, per això us donem l’opció de fer-nos arribar la vostra necessitat i mirem si hi podem donar resposta. Per exemple, podem ajudar-vos a dissenyar el vostre Pla Estratègic, a revisar-lo, a incorporar-hi agendes feministes i de drets humans, a reorganitzar les tasques i rols de l’equip tècnic, a incorporar la perspectiva de gènere als vostres projectes… Contacteu-nos i veiem si us podem ajudar o si us podem posar en contacte amb algú que hi estigui especialitzat!

Amb qui hem treballat

-El nostre granet de sorra- 

Si sou un col·lectiu amb pocs recursos, us oferim una sessió d’assessorament gratuïta sobre incidència i comunicació activista de 2h on revisarem una de les vostres campanyes per donar-li major impuls. Us hi apunteu?

Hem donat un cop de mà